Різотто з шампанським, креветками і гребінцями

  • 02 листопада 2016 10:37:59
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 366
  • 0
 

Інгредієнти (2 порції)

  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Цибуля зелена 50 г.
  • Рис 120 г.
  • Шампанське сухе 200 мл.
  • Бульйон курячий 400 мл.
  • Гребінці морські 230 г.
  • Сир пармезан 50 г.
  • Креветки очищені 100 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
  2. Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
  3. Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
  4. Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.

Готова страва: ​Різотто з шампанським, креветками і гребінцями
 
Різотто з шампанським, креветками і гребінцями
Вермут Martini Gold DG 0,75л
Код товара: SN0131
465.0грн
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)