Пісна паста в томатному соусі

  • 29 жовтня 2016 12:09:47
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 487
  • 0
 

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 300 г.
  • Кабачки 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Сіль морська за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 2 зубчика
  • Оливкова олія за смаком
  • Вода 3 л.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Кабачок нарізати маленькими кубиками. Зварити пасту в 3 л. киплячої води. Макарони повинні залишатися злегка твердими.
  2. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, солодкий перець - невеликими брусочками. Всі овочі (крім помідора) обсмажити на середньому вогні на оливковій олії кілька хвилин, поки вони не стануть м'якими. Потім додати дрібно нарізані або пропущені через часниковий прес зубчики часнику.
  3. Додати в овочі готову пасту і очищені від шкірки подрібнені томати. Всі разом довести до кипіння. Посолити, поперчити.

Готова страва: ​Пісна паста в томатному соусі
 
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)