Печена картопля із пармезаном

  • 30 листопада 2016 15:08:30
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 643
  • 0
 

Інгредієнти (2 порції)

  • Картопля 220 г.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Сир пармезан 100 г.
  • Олія рослинна 10 мл.
  • Вершки 60 мл.
  • Сир 60 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 90 хвилин

  1. Картоплю добре помити, зробити хрестоподібний надріз (розрізати не до кінця). Духовку розігріти до 200°C градусів. Сир нарізати невеликими скибочками.
  2. Масло нарізати скибочками. Викласти в картоплю скибочки сиру і масла. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 45 хвилин.
  3. Вершки трохи збити. Сир натерти на дрібній тертці. Дістати картоплю, полити вершками, посипати сиром і знову поставити на 15 хвилин. Потім можна подавати.

Готова страва: Печена картопля із пармезаном
 
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)