Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

  • 23 листопада 2016 15:54:38
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 257
  • 0
 

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 200 г.
  • Сьомга 200 г.
  • Вершки 150 мл.
  • Масло вершкове 40 г.
  • Олія оливкова 10 мл.
  • Часник 20 г.
  • Зелень 50 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
  2. Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
  3. Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.

Готова страва: ​Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
 
Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
Вафлі siesta orieskova 36г
Код товара: SL0068
0.0грн
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)