Котлети в італійському маринаді

  • 02 листопада 2016 10:19:04
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 520
  • 0
 

Інгредієнти (4 порції)

  • Оцет винний 10 мл.
  • Сік лимонний 25 мл.
  • Часник 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 125 мл.
  • Орегано 5 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Фарш яловичий 600 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
  2. З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
  3. Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.

Готова страва: ​Котлети в італійському маринаді
 
Котлети в італійському маринаді
Лазань Pasta Zara lasagne 0,5кг
Код товара: MK0102
0.0грн
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)