Італійське печиво з фундуком без борошна

  • 22 травня 2015 10:34:08
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 503
  • 0
 

Інгредієнти  Для: 1 порції

  • Цукор 1 стакан
  • Білок яєчний 4 штуки
  • Сіль чайна ложка
  • Фундук 2 стакани
  • Ванільний екстракт 1 чайна ложка

Інструкція  Приготування ≈ 120 хвилин

  1. Розігрійте духовку до 160 градусів. Застеліть 2 дека папером для випічки.
  2. У комбайні подрібніть горіхи з цукром до стану борошна. Перекладіть у велику миску.
  3. В іншій мисці міксером збийте білки з сіллю в міцну піну. Акуратно введіть у горіхову масу. Потім додайте ваніль.
  4. Викладіть печиво на деко невеликими купками на відстані 5 см один від одного.
  5. Випікайте 25-30 хвилин до золотистого кольору. Охолодіть 5 хвилин і акуратно перекладіть на решітку.
 
 
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)