Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

  • 24 жовтня 2016 15:11:33
  • Відгуки : 0
  • Переглядів: 441
  • 0
 

Інгредієнти (4 порції)

  • Виноград без кісточок 500 г.
  • Йогурт 200 г.
  • Вершковий сир маскарпоне 100 г.
  • Волоські горіхи подрібнені 50 г.
  • Цукор 40 г.
  • Коричневий цукор 15 г.

Процес приготування: ≈ 45 хвилин

  1. Виноград помити і відокремити від гілочок.
  2. Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.
  3. Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити.

Готова страва: ​Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
 
 

Powered by SEO CMS PRO ver.: 10.4 (Professional) (opencartadmin.com)