Рецепты

Пенне з перцем та моцарелою

Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком. Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру.

 
 
 
30 листопада 2016 15:40:47
Відгуків: 0
Переглядів: 515
 
 
Печена картопля із пармезаном

Страва із печеної картоплі з сиром - це відмінний варіант, щоб зробити звичайну вечерю приємною і трохи святковою. Ви легко зробите її, адже вона не вимагає дуже багато зусиль. Але при цьому отримаєте чудову страву і багато задоволення. Вона буде добре виглядати навіть на святковому столі.

 
 
 
30 листопада 2016 15:08:30
Відгуків: 0
Переглядів: 573
 
 
Паста з часником і креветками

Паста з часником і креветками. Цю страву готувати легко і просто. Вона не забере у вас дуже багато часу, зате ви можете порадувати своїх рідних смачною вечерею. Креветки надають страві особливого смаку. Можна зробити до пасти легкий салатик і доповнити свою вечерю. Або ж відкрити пляшку легкого вина і влаштувати романтичну вечерю для своєї половинки.

 
 
 
30 листопада 2016 14:48:47
Відгуків: 0
Переглядів: 573
 
 
Вершкові крекери з пармезаном

Тут наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже ними захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум!

 
 
 
26 листопада 2016 09:21:23
Відгуків: 0
Переглядів: 479
 
 
Квасолевий суп із равіолі

Равіолі - це італійські макаронні вироби з тіста з різною начинкою. Братами равіолі є наші пельмені. Але на відміну від пельменів, равіолі можуть бути десертною стравою. По вживанню в Італії, та й в усьому світі, равіолі вважаються універсальними. Їх можна варити, запікати, смажити, варити з них різні супи, як от, наприклад, в нашому випадку - ми вам пропонуємо сьогодні приготувати квасолевий суп з равіолі. Буде неймовірно смачно.

 
 
 
26 листопада 2016 09:12:54
Відгуків: 0
Переглядів: 236
 
 
Мінестроне з куркою

Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп.

 
 
 
26 листопада 2016 08:48:43
Відгуків: 0
Переглядів: 264
 
 
Лазанья із лососем та шпинатом

Лазанья із лососем та шпинатом виходить досить малокалорійною. Але при цьому лосось робить її досить смачною і соковитою, що дуже важливо для такої страви. Ну а шпинат збагачує наш організм залізом і магнієм.

 
 
 
23 листопада 2016 16:28:04
Відгуків: 0
Переглядів: 257
 
 
Фруктова піца

Екзотично, незвично, але дуже смачно і ефектно. Це, мабуть, той варіант домашньої випічки, який не залишить байдужим ні рідних, ні гостей. Фруктова піца більше нагадує тонкий і відкритий солодкий пиріг. Якщо Ви любите експериментувати і дивувати – цей простий і дохідливий рецепт спеціально для Вас.

 
 
 
23 листопада 2016 16:08:28
Відгуків: 0
Переглядів: 215
 
 
Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Паста з сьомгою в вершково-часниковому соусі запам'ятається вам і вашим близьким ніжним, немов ранкове сонечко, смаком, чудовим ароматом і позитивними емоціями, які залишаться після прекрасної вечері. Будьте впевнені, після такої страви ваші подруги будуть просити у вас рецепт, а коханий - добавку. Приємного апетиту!

 
 
 
23 листопада 2016 15:54:38
Відгуків: 0
Переглядів: 194
 
 
Спагетті з баклажанами

Спагеттіз баклажанами, приправлена сиром, дуже проста в приготуванні, вимагає зовсім небагато інгредієнтів і прекрасно підійде і для вегетаріанців. Сир можна замінити солоним сиром. Результат в будь-якому випадку виходить прекрасним. Блюдо неймовірно цікаве.

 
 
 
07 листопада 2016 15:44:58
Відгуків: 0
Переглядів: 256
 
 
Спагетті з морепродуктами і помідорами чері

Спагетті з морепродуктами і помідорами чері – класика жанру. Страва підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним зовнішнім виглядом, потім – божественним ароматом і вже потім – багатою палітрою неповторних смакових ноток. Скуштувавши цю вишукану, але, тим не менш, просту у приготуванні страву, домочадці будуть у захваті.

 
 
 
07 листопада 2016 15:19:53
Відгуків: 0
Переглядів: 216
 
 
Піца з інжиром і фундуком
Важко знайти в нашій країні людину, яка не любить піцу. Ми радимо приготувати за нашим рецептом піцу з інжиром і фундуком. Отримайте надзвичайно смачний і корисний десерт. Листкове тісто робить нашу піцу ніжною, повітряною, такою, що тане в роті. Інжир надає їй солодкий медовий смак.
 
 
 
07 листопада 2016 14:57:35
Відгуків: 0
Переглядів: 241
 
 
Різотто з шампанським, креветками і гребінцями

Різотто з шампанським, креветками і гребінцями - цікавий варіант приготування різото. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї традиційної італійської страви. Рис підійде дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Головне в приготуванні різотто - спосіб приготування рису. Тепер докладніше про спосіб. Додавати в рис бульйон потрібно порціями, поступово, помішуючи, даючи час кожній порції бульйону вбратися в рис. Так ви зможете домогтися кремової консистенції різотто. Для ще більшої "кремовості" на останньому етапі приготування у страву додають тертий пармезан. Різотто з морепродуктами виходить смачним і ніжним. До того ж виглядає страва ефектно і нарядно.

 
 
 
02 листопада 2016 10:37:59
Відгуків: 0
Переглядів: 202
 
 
Котлети в італійському маринаді

Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.

 
 
 
02 листопада 2016 10:19:04
Відгуків: 0
Переглядів: 292
 
 
Закуска із артишоків та маслин по-італійськи

Батьківщиною, як артишоку, так і маслин є Середземномор'я. Артишок - нерозпущена квіткова брунька рослини, що складається з великих м'ясистих лусочок. Цей продукт є низькокалорійним і містить всього 47 кКал на 100 г. Маслини багаті білками, пектинами, цукрами, вітамінами (В, С, Е, Р), містять солі калію, фосфору, заліза та інших елементів. Поєднання таких інгредієнтів досить часто використовується в кулінарії. Даній закусці воно надає оригінальний і пікантний смак, а горіховий смак артишоків додає вишуканості.

 
 
 
02 листопада 2016 10:10:28
Відгуків: 0
Переглядів: 192
 
 
Пісна паста в томатному соусі
Пропонуємо вашій увазі рецепт пісної пасти в томатному соусі - найсмачнішої, найкориснішої пасти. Кабачок в дуеті з болгарським перцем чудово відтіняють смак пасти, надаючи виробу ніжність, ледве помітну солодкість і пом'якшують природну кислоту томатів. Чорний мелений перець і часник надають пасті легкий запашний аромат і ледь помітну гостринку. До того ж це дуже низькокалорійний і надзвичайно корисний продукт.
 
 
 
29 жовтня 2016 12:09:47
Відгуків: 0
Переглядів: 246
 
 
Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Вишукане італійське печиво з дуже яскравим горіховим ароматом. В оригіналі рецепта в його основі подрібнений до стану борошна фундук, але можна використовувати і будь-які інші горіхи, особливо мигдаль.

 
 
 
29 жовтня 2016 11:29:01
Відгуків: 0
Переглядів: 0
 
 
Пончики по-італійськи

Для любителів дріжджового тіста представляємо рецепт пончиків по-італійськи. Десерт порадує вас відмінним смаком. Такі пончики краще їсти з ранку. Вони стануть повноцінним сніданком для вас і ваших близьких. Вони наповнять вас з самого початку дня енергією і додадуть життєвого тонусу вашому організму.

 
 
 
29 жовтня 2016 11:19:18
Відгуків: 0
Переглядів: 259
 
 
Риба з томатами та італійськими травами

Риба з томатами – комбінація досить таки природна і гармонійна. Кисло-солодкий помідор робить смак риби більш виразним, багатим і насиченим, а також забирає зайву жирність. Томатний сік, змішуючись з оливковою олією і пряними італійськими спеціями, утворює чудовий соус-маринад, що надає рибі ніжність і соковитість. Запечена рибка має хрустку скоринку і апетитний вигляд. Рекомендуємо додати трохи лимонного соку, він підкреслить природний аромат риби.

 
 
 
27 жовтня 2016 15:10:52
Відгуків: 0
Переглядів: 190
 
 
Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи

Цей рецепт зробить звичайну страву цікавішою і смачнішою. Додавши сир і різні трави до картоплі, ви отримаєте більш цікавий рецепт, здавалося б, самої буденної страви. Таким чином ви приємно порадуєте своїх близьких і зробите маленьке свято у звичайний будній день, здивувавши свою сім'ю незвичайною смаженою картоплею.

 
 
 
27 жовтня 2016 15:00:18
Відгуків: 0
Переглядів: 209
 
 
Цукіні тушковані з м'ятою

Рекомендуємо спробувати цукіні тушковані з м'ятою – страва для тих, хто любить експерименти і шукає нові смакові відчуття. Цей оригінальний салатик гідно оцінить будь-який гурман.

 
 
 
27 жовтня 2016 14:46:07
Відгуків: 0
Переглядів: 178
 
 
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо, що не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.
 
 
 
24 жовтня 2016 15:11:33
Відгуків: 0
Переглядів: 184
 
 
Спагетті з копченим лососем та каперсами

Приготувати таке оригінальне блюдо, як спагетті з копченим лососем і каперсами, не представляє великих складнощів. Інгредієнтів небагато і за витратами недорого. Особливо блюдо підходить людям з недостатньою кількістю в організмі мікроелементів, вітамінів. Вітамінний склад блюда з лососем прекрасно поліпшує пам'ять і значно підвищує мозкову активність. Страви з лосося знижують артеріальний тиск, рівень цукру в крові, нормалізують рівень холестерину. Смак страви чудовий, часу на приготування витратите небагато. Корисна та смачна вечеря для домашніх і гостей.

 
 
 
24 жовтня 2016 14:40:06
Відгуків: 0
Переглядів: 246
 
 
Омлет по-італійськи

Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.

 
 
 
24 жовтня 2016 14:27:32
Відгуків: 0
Переглядів: 235
 
 
Пиріг з цукіні і фетою

Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста.

 
 
 
20 жовтня 2016 13:36:39
Відгуків: 0
Переглядів: 244
 
 
Різотто з гарбузом і ковбасками

Варіантів різотто існує безліч. Різотто - це популярна італійська страва, головним інгредієнтом якої є рис. Тому дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї страви. Довгозернистий рис не підійде. Рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. У якості "наповнювачів" у запропонованому рецепті використовуються м'якоть гарбуза, гриби і свинні ковбаски.

 
 
 
20 жовтня 2016 12:17:18
Відгуків: 0
Переглядів: 198
 
 
Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами

Помідори черрі з маринованої фетою і маслинами - чудовий фуршетний варіант закуски. Дуже смачне, яскраве і зовні акуратне блюдо. Помідори краще брати не великі, але стиглі. Перед закладанням начинки необхідно покласти половинки помідорів зрізом вниз, щоб стекла зайва рідина. Через 15 хвилин половинки помідорів перевернути, злегка поперчити.

 
 
 
13 жовтня 2016 07:37:09
Відгуків: 0
Переглядів: 220
 
 
Салат з рисом і мідіями

Салат з рисом і мідіями готується дуже швидко і просто, він дуже легкий і смачний, тому це блюдо чудово підійде для вишуканої вечері. Морепродукти ідеально поєднуються з рисом, гармонійно доповнюючи один одного і підкреслюючи кращі відтінки смаку. Мідії - це унікальний продукт, дуже корисний і поживний і при цьому легкий.

 
 
 
13 жовтня 2016 07:11:14
Відгуків: 0
Переглядів: 214
 
 
Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном

Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном - один з безлічі рецептів несолодких пудингів, ця дуже смачна закуска обов'язково сподобається всім любителям не звичайних страв.

 
 
 
12 жовтня 2016 08:26:01
Відгуків: 0
Переглядів: 191
 
 
Легкий лимонно-винний маринад для риби і курки

Урізноманітнити звичну страву з риби або курки і надати їй пікантний смак допоможе легкий лимонно-винний маринад. Як відомо, лимонний сік має розм'якшуючу дію, а сухе вино робить м'ясо ніжніше і надає неповторний аромат. М'ясо необхідно витримати в такому маринаді не менше трьох годин. Кращий ефект очікується, якщо відправити рибу (курку) маринуватися в холодильник на всю ніч. Тоді м'ясо виходить надзвичайно ніжним, м'яким і соковитим.

 
 
 
12 жовтня 2016 07:51:18
Відгуків: 0
Переглядів: 231
 
 
Овочевий салат з кульками з фети і маслин

Цей незвичайний і в той же час низькокалорійний, легкий овочевий салат сміливо можна назвати здоровою вегетаріанською їжею. Овочевий салат з кульками з фети і маслин виглядає оригінально, а кульки з фети надають страві незвичайний вигляд.

 
 
 
03 жовтня 2016 09:03:48
Відгуків: 0
Переглядів: 235
 
 
Цукіні, фаршировані фетою

Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.

 
 
 
03 жовтня 2016 08:50:09
Відгуків: 0
Переглядів: 202
 
 
Канелоні з м'ясом під соусом бешамель

Напевно ви неодноразово бачили на полицях магазину серед різних макаронних виробів великі роли з тіста. Це канелоні. Для любителів м’ясних страв це чудова альтернатива домашнім пельменям чи італійській лазаньї з м’ясним фаршем – готується швидше, а на смак не гірше!

 
 
 
03 жовтня 2016 08:17:34
Відгуків: 0
Переглядів: 291
 
 
Лимонно-імбирне йогуртовое морозиво

Лимонно-імбирне морозиво - це поєднання гострого смаку імбиру, природної лимонної кислоти і солодкого меду. У результаті виходить просто неперевершений результат.

 
 
 
16 серпня 2016 16:19:46
Відгуків: 0
Переглядів: 256
 
 
Запечені перці з часником і травами

Запечені перці з часником і травами - радує око і збуджує апетит. У процесі приготування перчиков з духовки доноситься настільки приємний аромат італійських прянощів, що Ви просто не зможете встояти. Випікати можете на п'ять хвилин довше до появи злегка обвуглених країв у перців (за Вашим бажанням). У кожну четвертинку овоча можете покласти порізаний сир сулугуні і подрібнені кедрові горішки. А потім змастити часниковим соусом і скропити лимонним соком. Болгарські перці відмінно почувають себе в одній тарілці з м'ясом, рибою, гармонійно доповнюючи їх смак.

 
 
 
09 серпня 2016 14:12:58
Відгуків: 0
Переглядів: 306
 
 
Суп із кроликом та рисом

Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп.

 
 
 
09 серпня 2016 12:35:32
Відгуків: 0
Переглядів: 263
 
 
На сторінці:
Сортувати по: