УВАГА! у зв'язку з передсвятковим ажіотажем, наш відділ відправки не справляється з величезною кількістю замовлень. Можливі затримки (до 2-ох днів) при обробці нових замовлень. Наперед просимо вибачення за незручності.
Модель: U28269

Сир тертий Pascoli Italiani Grana Padano DOP 200г

Виробник
Закінчився
105.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Грана падано (Grana Padano formaggio) часто порівнюють з пармезаном. Ці сири дуже схожі. Відмінність в тому, що пармезан роблять тільки в регіоні Емілія-Романья, а грана падано роблять в декількох регіонах Італії: Венеція, Трентіно, П'ємонт, Ломбардія. Інша відмінність між цими сирами - в сировину: для пармезану беруть молоко корів, які їдять тільки траву і сіно. Для грана падано вимоги не такі суворі. Але це не означає, що грана падано гірше пармезану. Це гармонійний сир, не дуже солоний, не надто м'який, пікантний і має легкий горіховий присмак. Дозріває сир до 2 років. Зазвичай головка сиру важить від 24 до 40 кг. Грана падано подають з червоним вином або використовують в тертому вигляді так само, як і пармезан. . 27 провінцій Паданськой рівнини - від П'ємонту до Венето, південніше в області Емілія - ​​Ро - манья, в провінціях П'яченца і Болонья і на північ від аж до провінції Тренто. Характеристика продукту. Напівжирний твердий сир з високою температурою другого нагрівання, з тривалим терміном дозрівання. Має циліндричну форму, боки злегка опуклі або майже прямі, межі рівні з невеликою облямівкою. Розміри - діаметр від 35 до 45 см, висота від 18 до 25 см (в залежності від технічних умов виробництва). Маса - від 24 до 40 кг. Зовнішній вигляд - природна золотисто - жовта кірка товщиною від 4 до 8 мм. Сирне тісто білого або солом'яного кольору з тонкозернистой структурою, луската на зламі з ледь помітними очима. Має виражений ніжний смак і аромат. Технологія виготовлення. Сир Грана Падано виробляється з коров'ячого молока. На 1 кг сиру потрібно 15,5 л частково знежиреного молока. Відстояне молоко вечірньої дійки частково обезжиривается шляхом зняття вершків і змішується з молоком ранкової доїння. Виробництво здійснюється цілий рік. Дозрівання проводиться при температурі від 15 до 22 ° С протягом 12-16 міс. Після закінчення процесу дозрівання в сховищах стан сирних головок перевіряється і оцінюється технічними експертами. Тільки в тому випадку якщо іспит зданий на «відмінно», на форму ставиться гаряче клеймо з логотипом у вигляді ромба. Маркування. На сир наносяться знаки - лист конюшини з номером сироробного заводу, абревіатурою провінції і позначенням дати виготовлення. По всьому торця форми чергуються ромбики з назвою сиру - «Грана Падано». . . Харчова цінність . Легкозасвоюваний сир з високим вмістом протеїнів - 330 г на кг. Жирність в сухій речовині не менше 28%, вміст кальцію - 1165 мг / 100 г. 50 г продукту забезпечують 60% щоденної потреби в кальції дорослої людини. Багатий на вітаміни А, В1, В2, PR С. Вживання в їжу. Сир Грана Падано подається до столу шматком або в тертому вигляді. Рекомендується для заправки страв італійської кухні як в розкришене вигляді з білим і червоним вином, так і протертий з першими стравами з тіста або з в'яленим м'ясом. Дуже добре поєднується з фруктами, варенням і медом

Відгуки (0)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: