Модель: U29438

Сир Parmigiano reggiano Trentin 30 місяців 250г

Виробник
Закінчився
0.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Сир Parmigiano reggiano Trentin 30 місяців 250г

Консистенція в пармезані тверда, ломка, при нарізанні він крошиться. Чим більше вік, тим він міцніше. Запах середній, сирний, з нотками молока та пряностей - в цілому, досить нейтральний, але повністю виразний. Смак дуже насищенний, кисломолочний, кілька пряний і чуть фруктовий. Рівень «соленості» середній. Сир прекрасно поєднується з червоним сухим вином, з фруктами (грушами, виноградом та не тільки), навіть з чаєм. Його можна і просто так, і в складі бутербродів. Крім того, пармезан - важливий інгредієнт багатьох блюд середземноморської кухні.

Сир пармезан може похвалитися довгою історією: готується він з початку XIII століття. Вважається, що його винахідниками були монахи ордену святого Бенедикта, які вперше зробили його в 1200 році. Втім, є версія, що він почав проводитися ще раніше. У всякому разі, вже в XIII-XIV століттях технологія виробництва була дуже схожа на використовувану нині.

Пармезан швидко став популярним - як через своїх чудових смакових якостей, так і з-за «здібності» до тривалого зберігання. Варто відзначити, що пармезан був улюбленим сиром багатьох відомих людей: Гоголя, Мольєра, Боккаччо ...

Жирність сиру Parmigiano Reggiano (Trentin) - 28,4%, масова частка в сухій речовині - 32%. Енергетична цінність: 392 ккал.

Відгуки (1)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук:Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: