Модель: U20545

Сир Parmigano Reggiano Mezzano 391г

Виробник
На складі
794.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Сир Parmigano Reggiano Mezzano 391г

     Харчова цінність пармезану. Це важливе джерело концентрованого і легкозасвоюваного білка. Вітаміни, мінеральні сполуки (в тому числі легкозасвоюваний кальцій і фосфор) роблять даний вид сиру універсальним продуктом харчування - він легко перетравлюється і особливо рекомендується дітям, спортсменам і людям похилого віку.
Людський організм перетравлює 100 грамів пармезану за 45 хвилин, в той час як для перетравлення такої ж кількості м'яса потрібно 4 години.

     Вживання в їжу. Дозрілий сир подають на стіл шматочками і в натертому вигляді, він добре підходить для сніданку як окрему страву і з салатами. Прекрасно поєднується з марочними червоними винами та шампанським. Вживають для заправки макаронів, супів і других страв.

     У пармезаном немає штучних речовин, і він має пікантний глибокий і насичений смак і тонкий аромат. На історичній батьківщині Пармезан їдять маленькими шматочками з червоним вином. Тертим сиром посипають пасту, різотто, гарячі овочеві та м'ясні страви, його додають в салати і деякі різновиди піци, в паніровці для обвалювання риби і соуси.
     За даними USDA Nutrient Database в 100 гр. Пармезану міститься:

  • Вода - 29.16 г
  • Білки - 35.75 г
  • Жири - 25.83 г
  • Вуглеводи - 3.22 г
  • Зола - 6.04 г

     Вітаміни в пармезаном:

  • Вітамін А (ретинол) - 201 мкг
  • Вітамін В1 (тіамін) - 0.039 мг
  • Вітамін В2 (рибофлавін) - 0.332 мг
  • Ніацин (вітамін В3 або РР) - 0.271 мг
  • Вітамін В5 (пантотенова кислота) - 0.453 мг
  • Вітамін В6 (піридоксин) - 0.091 мг
  • Фолієва кислота (вітамін В9) - 7 мкг
  • Вітамін В12 (ціанокобаламін) - 1.2 мкг
  • Вітамін Д (кальциферол) - 0.5 мкг
  • Вітамін Е (токоферол) - 0.22 мг
  • Вітамін К (філлохинон) - 1.7 мкг
  • Холін (вітамін В4) - 15.4 мг

     Макроелементи в пармезаном:

  • Калій - 92 мг
  • Кальцій - 23 мг
  • Магній - 44 мг
  • Натрій - 1602 мг
  • Фосфор - 694 мг

     Мікроелементи в пармезаном:

  • Залізо - 0.82 мг
  • Марганець - 20 мкг
  • Мідь - 32 мкг
  • Цинк - 2.75 мг
  • Селен - 22.5 мкг

     калорійність пармезану

  • У 100 г пармезану в середньому міститься близько 392 ккал.

Відгуки (0)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: