УВАГА! у зв'язку з передсвятковим ажіотажем, наш відділ відправки не справляється з величезною кількістю замовлень. Можливі затримки (до 2-ох днів) при обробці нових замовлень. Наперед просимо вибачення за незручності.
Модель: U6022

Сир Milbona Caciotta 0,5кг

Виробник
Закінчився
153.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Primo Prato Caciott

Качотта - класичний столовий сир, з терміном визрівання 7-14 днів. Має напівтверду кремообразную текстуру, з вершковим, злегка солодкуватий смак, і тонку щільну шкірку.
Переважно є його з помідорами або оливками, щоб гідно оцінити його смак. Не менш хороший він для приготування гарячих бутербродів (сир добре плавиться) і самих різних страв, а можна нарізати його на тонкі смужки або кубики і додати в салати.
Головки мають циліндричну форму, діаметром ~ 12 см, висотою ~ 7 см., Вагою ~ 0,8 кг, з природною щільною скоринкою. Термін зберігання * 60 діб для цілої голови, 20 днів для порцій.
А свіжа качотта без визрівання (1-2 дні) плавляться зовсім, що дозволяє обсмажувати скибочки сиру на рослинній олії до золотистої ніжно-хрусткої скоринки.
 

  1. Склад: молоко, сіль, молокозсідальної ферментний препарат тваринного походження, закваска термофільних молочнокислих бактерій. Масова частка жиру в сухій речовині 39%.
  2. Харчова цінність 100 г продукту: жир - 27 г; білок - 21 г; вуглеводи - 2,1 г. Енергетична цінність (калорійність), кДж (ккал) -1402 (335).
  3. Продукт до і після відкриття упаковки зберігати при температурі (4 ± 2) ° С і відносній вологості повітря від 80% до 85%.
  4. Сирна скоринка в їжу не вживається.

Відгуки (0)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: