Модель: U25290

Оцет виноградний Acentino 1л

Виробник
Закінчився
31.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Оцет виноградний Acentino 1л

Бальзамічний оцет Acentino - це особливий вид виноградного оцту. Він виготовляється з білих сортів винограду з підвищеним вмістом цукру. Після ферментації і випарювання поміщається в бочки з дерева та "доходить" в них ще не менше 3 років.
Часто бальзамічний оцет плутають з винним. Винний і бальзамічний - не одне й те саме. Винний оцет - перебродило в оцет вино. Бальзамічний теж роблять з вина, але за спеціальною технологією, в спеціальних бочках і протягом багатьох років, а то й десятиліть, тому він набуває додаткові відтінки смаку.
Вживання бальзамічного оцту характерно, в першу чергу, для італійської кухні. Нотка бальзамико завжди пізнавана, хоча традиційно його застосовують в дуже невеликій кількості.
З бальзамико, змішаного з оливковою олією, виходить прекрасна салатна заправка з м'яким і тонким смаком. Таку заправку можна також подати в окремій піалі і вмочати в неї шматочки свіжого хліба, - це чудовий початок хорошого обіду.
Бальзаміко можна використовувати як компонент маринаду для м'яса і овочів - в обох випадках смак приготованого блюда виходить дуже тонким. Прекрасно відтіняє бальзамічний оцет морепродукти - наприклад, салат з авокадо і креветками або рис з кальмарами. М'ясо теж отримує іншу смакову забарвлення завдяки додаванню оцту: хороший результат виходить, якщо скропити їм м'ясо в процесі смаження.
Класичним поєднанням є додавання бальзамико в салати з сиром, наприклад, в середземноморський салат з листя зеленого салату, помідорів і м'якого сиру.

Відгуки (0)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: