УВАГА! у зв'язку з передсвятковим ажіотажем, наш відділ відправки не справляється з величезною кількістю замовлень. Можливі затримки (до 2-ох днів) при обробці нових замовлень. Наперед просимо вибачення за незручності.
Модель: SS2313

Рисовi макарони Rice Vermicelli 200г

Виробник
На складі
45.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Рисова локшина в Східних країнах вважається самим легким у приготуванні, і дешевим стравою. Її виготовляють з рисового борошна, і залежно від рецептури та виду локшини, обробляють насиченою парою, або додають крохмаль для додання еластичності.

Рисова локшина буває декількох різних видів: плоска, тонка, широка і листоподібна, але не залежно від типу локшини, готують її зазвичай лише замочивши в окропі - тобто без безпосередньої варіння. Навіть у супи вона додається в самому кінці, разом із зеленню.

Рисову локшину використовують для приготування холодних гострих салатів, з додаванням моркви, курки та інших овочів. Як гарнір рисова локшина теж непогана, вона відмінно поєднується з білим і червоним соусом, з овочевим рагу або м'ясний піджаркою.

Листова локшина використовується для виготовлення традиційних тайських суші і вонтонов, та й в густий суп її можна додати, замінивши пшеничні бешбармачние сочни. Рисова локшина практично не має власного смаку, і лише доповнює насичені смаки гострих або кислуватих страв своїй еластичною текстурою.

Користь рисової локшини
Практично весь набір вітамінів групи В міститься в рисової локшини, крім цього в ній присутні необхідні мікроелементи - селен, цинк, залізо. Особливо корисна локшина з неочищеного рису, з частинками висівок - вона допомагає травленню і виводить непотрібні шлаки з кишечнику.

Відгуки (1)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: