Модель: U29232

Копа Salumeo Coppa stagionata 0,584г

Виробник
Закінчився
257.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • 093 43 82 128
  • 099 27 61 367
  • 097 246 73 98

Опис

Копа Salumeo Coppa stagionata 0,584г

Coppa stagionata - верхня частина шиї і частини лопатки, від куди і бере свою назву coppa (кубок). Для виготовлення Копп ізползуют той же метод що і для пармской шинки (Prosciutto di Parma), м'ясо солять, додають спеції і надягають натуральну ковбасну оболонку, потім його підв'язують конопляної мотузкою і в'ялять не менше 60 днів.

Використовують Копп для приготування бутербродів, холодних антипасту, додають в піцу а також пасту і лазанью.

Відгуки (1)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: