Модель: U25792

Вино червоне Amarone della Valpolicella Masi Costasera classico 2010 15% 0,75л

Виробник Amarone (амароне)
На складі
1,766.0грн 1,020.0грн
Оплата та доставка:
  • Оплата при отриманні
  • Оплата на карту ПриватБанка
  • Відправка в день замовлення
  • Детальніше
Залишились питання?
  • (093) 43-82-128
  • (099) 27-61-367

Опис

Вино червоне Amarone della Valpolicella Masi Costasera classico 2010 15% 0,75л

  • Країна виробник: Італія
  • Виробник: Masi
  • Тип: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Вміст алкоголю: 15%
  • Сорт винограду: Корвіна: 70%, Рондінелла: 25%, Молінарі: 5%
  • Об'єм: 0,75л.

Вино Amarone della Valpolicella Masi Costasera classico DOC - чудове червоне сухе вино, яке виробляється з сортів винограду Корвіна, Рондінелла і Молінарі по древньому методу підсушування винограду, який був відомий ще за часів Римської імперії. Урожай для вина "Костасера" збирають в кінці вересня - перших числах жовтня і розкладають на бамбукових стійках, де він залишається до січня, поступово зменшуючись у вазі на 35% і концентруючи цукор. Потім виключно сорт Корвіна піддають дії грибка ботритис. Після легкого віджиму ягоди ферментують протягом 1,5 місяців в чанах з нержавіючої сталі або в великих бочках з cлавонского дуба під впливом низьких температур. Потім вино переливається в менші бочки і піддається алкогольній ферментації протягом 35 днів, після чого настає яблучно-молочне бродіння. Витримка молодого вина проводиться протягом 24 місяців: 80% вина - в бочках з дуба Альє, 20% вина - в бочках з Славонского дуба і Альє, з яких 40% - нові, 30% - що використовуються повторно, 30% - що використовуються в третій раз. Після витримки вино розливають по пляшках і залишають дозрівати ще мінімум 4 місяці в погребах виноробні.

Сімейна виноробня Masi, розташована в регіоні Вальполічелла на сході Венето. Назва виноробні походить від назви першого виноградника "Vaio dei Masi" - "Маленька долина Мазі", придбаного сім'єю Боскаіні в 1772 році. Викуповуючи нові ділянки в класичних зонах - Бардоліно, Вальполічелла і Соаве, компанія поступово збільшувала обсяги виробництва вина, покращуючи його якість. У виробництві сучасних високоякісних вин на виноробні Мазі використовуються тільки місцеві сорти винограду. Виноробня застосовує традиційний підхід у виготовленні вин, заснований на поєднанні поваги до терруар і новітніх технологій. Вина виробляються традиційними способами із застосуванням техніки "аппассіменто" і подвійної ферментації.

Аромат: Вино має складний і насичений букет з квітковими, бальзамними і фруктовими нотами.

Смак: Amarone "Costasera" Classico DOC має багатий, м'який, обволікаючий смак з шовковистою текстурою і тривалим, наполегливим післясмаком.

Колір: Вино темно-червоного кольору.

Гастрономічні поєднання: Вино чудово поєднується з червоним м'ясом, дичиною, зрілими сирами.

Відгуки (0)

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: